praktijk voor bewustwording
en persoonlijke effectiviteit

ineen
06 122 80 631
bericht AT ineen DOT info

Mannentrainingen

“Waarom zou ik een training doen met alleen mannen? Ik vind voel me meer op mijn gemak bij vrouwen!”
Dat was mijn eerste reactie over mannentrainingen maar ik heb ontdekt dat ik eerst bij mijn eigen bron moet zijn om me op mijn gemak te voelen zodat ik volledig aanwezig kan zijn in het contact met anderen en dus ook met vrouwen. Dat maakt het contact interessanter en waardevoller.

Iedereen heeft het mannelijke en het vrouwelijke in zich, zeg maar een mannelijke/vrouwelijke stroom. De mate waarin je kan schakelen met deze stromen bepaalt jouw mogelijkheden op je werk, in vriendschappen en in liefdes relaties. De mogelijkheid en vaardigheid om op verschillende manieren te kunnen reageren zal vaker een bevredigend resultaat geven.

Je gedrag, wordt bepaald door oa. de denkbeelden en overtuigingen die zijn ontstaan in je ouderlijk gezin en je maatschappelijke omgeving. Al vroeg wordt gedrag gevormd als antwoord op de aanspraak die de omgeving op je maakt.
Zo wordt van een man vaak verwacht dat hij ‘zijn mannetje’ staat waardoor mannen meestal verharden om krachtig te zijn. Met name in liefdesrelaties staat dit een (volledige) verbinding in de weg.
De uitdaging voor mannen is vaak om in hun hart aanwezig te blijven zonder afbreuk te doen aan hun mannelijke stroom.

In de trainingen voor mannen kan je ontdekken hoe dit voor jou werkt en je ziet ook hoe dit bij andere mannen werkt. Er ontstaat meestal een unieke verbinding die als een ruggesteun dient in je dagelijkse leven.

De volgende trainingen beschikbaar:
De Initiatie

Boosheid en Verbinding

Herbronnen