praktijk voor bewustwording
en persoonlijke effectiviteit

ineen
06 122 80 631
bericht AT ineen DOT info

Fred Alebregtse

Opgeleid in bouwtechniek heb ik geleerd mijn creatieve kant te combineren met mijn technisch inzicht. Ondanks een succesvolle carrière, ambitie en prestatievermogen, bleek er meer nodig voor een volwaardig leven. Bewustwording en ontwikkelen van mijn 'zachte kant' maakte het verschil. Erkennen en lijfelijk ervaren van mijn gevoelens bracht me met twee benen op de grond en ik kwam voorbij aan oude blokkades.

Sinds 2004 begeleid ik mensen individueel en in groepen in het proces van hun persoonlijke groei. Onderzoekend, nieuwsgierig en met een scherpe focus kom ik snel tot de kern van een opgave of vraagstuk. Het resultaat is helderheid en zicht op nieuwe perspectieven. Daarbij is een persoonlijke connectie een belangrijke basis..
Cliënten en deelnemers geven mij terug dat zij geloofwaardigheid, gelijkwaardigheid en wederkerigheid ervaren mede door de manier waarop ik mezelf inbreng.

Ik kan met intelligentie en humor mensen zich laten ontspannen, ontladen en tot inzichten doen komen.
Emotie, verhaal en theorie omzetten in heldere taal en beelden die spreken.

Vanuit mijn jarenlange ervaring van het werken met vooral mannen, koppel ik in mijn aanpak het zelf-regiemodel van de Innerlijke Familie aan lichaamsgericht werken en mijn werk als ademtherapeut.