praktijk voor bewustwording
en persoonlijke effectiviteit

ineen
0575 470913
bericht AT ineen DOT info

Trainer

Fred Alebregtse

Fred

In mijn persoonlijke ontwikkeling was Emotioneel Lichaamswerk het voertuig waarmee ik werkelijk verder kwam. Daarvoor was ik vooral gericht op het begrijpen van mijn gevoelens zodat ik die onder controle kon krijgen. Ik wilde er vooral geen last van hebben. 

Echter, het erkennen en lijfelijk ervaren van mijn gevoelens bracht me nu juist met twee benen op de grond. Ik kwam in contact met pijnlijke gevoelens waar ik voorheen voor weg liep.
Ik kwam eindelijk toe aan verwerken van de onderliggende ervaringen.

Hierna werd het mogelijk om nieuwe wegen in te slaan. Ik werd gevoeliger en leerde gevoelens beheren i.p.v. beheersen. Het leven bewoog me meer en ik kreeg weer zin in mijn leven.

Dit was zo belangrijk voor me dat ik besloot de opleiding Trainer Emotioneel Lichaamswerk te volgen en ik startte een praktijk voor persoonlijke begeleiding. Een manier om met anderen dit pad van ontwikkeling te delen. Dit was in het jaar 2004. Specialisatie in ademtherapie volgde en ik maakte kennis met systemisch werk, geweldloze communicatie en de methode van de innerlijke familie van Arienne Klijn.

Het werken met mannen in de trainingen is voor mij een voortdurende bron van inspiratie. Het brengen van helderheid waar mensen in het duister tasten en het in contact brengen met hun gevoel staan hierbij centraal.