praktijk voor bewustwording
en persoonlijke effectiviteit

ineen
06 122 80 631
bericht AT ineen DOT info

Mannenwerk: De Initiatie

 

Doel training.

In deze training onderzoek je de relatie die je hebt opgebouwd met je ouders en hoe jij je tussen mannen beweegt. Inzicht in de relatie met je moeder helpt je om jouw relaties met vrouwen vorm te geven waardoor je hierin meer bevrediging kunt ervaren. De dynamiek met je vader gaat vaak over onderwerping en/of strijd. Sta je tegenover je vader, kijk je tegen hem op of is er minachting? Zet je jouw dingen in de wereld om (hem) iets te bewijzen of om hem te overtreffen of verzaak je het steeds om je te wreken? De mate waarin je vrede in dit contact hebt gevonden bepaalt de mate waarin je vrij bent om jouw eigen potentie te verwezenlijken.
De manneninitiatie gaat over jouw plek tussen mannen, je deelnemer schap en persoonlijk leiderschap, de manier waarop je jouw behoeften in de wereld kunt vervullen.

Methode.

We maken gebruik van Emotioneel Lichaamswerk en een aantal krachtige rituelen die je helpen om de vaak psychische pijn fysiek te maken waardoor er direct mee gewerkt kan worden en je sneller een volgende stap kunt nemen.

Door wie?

De training geeft ik samen met Marcel Swelsen op trainingscentrum De Schans in Opoeteren. Meer informatie over de theorie en Kasteel de Schans vind je via deze link: Kasteel de Schans mannentrainingen

Mee doen?

Klik voor datum en locatie.

Klik voor aanmelden.