praktijk voor bewustwording
en persoonlijke effectiviteit

ineen
0575 470913
bericht AT ineen DOT info

Links

Cursuscentrum de Schans

Kasteel de Schans is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en therapie waar trainingen en alternatieve therapieën worden aangeboden.      

Veiligheid, respect voor je grenzen en alle ruimte om te zijn wie je bent, zijn kernwaarden voor ons.  We bieden verschillende begeleidingsvormen aan zoals avondcursussen, weekend trainingen, traject trainingen en individuele begeleiding.

https://www.kasteeldeschans.com

Mannengilde

Het Mannengilde is er voor mannen die hun Man-zijn willen ontwikkelen tot Meesterschap.
Meesterschap dat zich kenmerkt door een evenwichtig samengaan van kracht, verbinding, wijsheid en het vieren van het leven.

Het Mannengilde werkt vanuit het bewustzijn dat we als man en als mens pas optimaal en autonoom kunnen functioneren, als we dat als groep ook doen.
Het Mannengilde ziet dat man-zijn verder gaat dan het realiseren van een eigen ‘ik’. Man-zijn richt zich op bijdragen in verbinding met jezelf, met je dierbaren, met je omgeving en de wereld.

https://www.mannengilde.com

De Innerlijke Familie

Iedereen heeft een innerlijke familie. De kunst is deze familieleden te leren kennen en zo goed mogelijk met elkaar te laten samenwerken. Op die manier haal je het beste uit jezelf en anderen.

https://www.innerlijkefamilie.nl