praktijk voor bewustwording
en persoonlijke effectiviteit

ineen
0575 470913
bericht AT ineen DOT info

 

Zicht op jouw Innerlijke Familie 

 

 

Vraagstukken waar je als man mee kan worstelen, zoals omgaan met je gevoelens, tonen van je (daad)kracht, conflicten met je vader of leidinggevende, omgang met je partner of het man-zijn in het algemeen, zijn soms een hele opgave.
In deze 21/2-daagse training ga je vanuit een nieuw perspectief naar deze vraagstukken kijken en ga je met nieuwe mogelijkheden naar huis.

 

Psycholoog Arienne Klijn heeft de filosofie van de native indianen, welke is gebaseerd op de elementen water-vuur-lucht-aarde, ‘vertaald’ naar een archetype van een Innerlijke Familie; een innerlijk meisje, - jongetje, -man en -vrouw. Ik ervaar deze methode als zeer toegankelijk en krachtig.

De Innerlijke Familie biedt een gemeenschappelijke taal waarmee je  lastige onderwerpen bespreekbaar kunt maken. Het biedt je een ander perspectief wat vaak ook ander oplossingen mogelijk maakt.

 

Als je aan de slag gaat met jouw Innerlijke Familie ga je zien, begrijpen en waarderen hoe jij in elkaar zit zonder oordeel. Er ontstaat ook meer begrip en waardering voor de manier waarop ander mensen in elkaar zitten. Dit begrip maakt het makkelijker om verschillen te overbruggen en er samen iets van te maken.

 

Je gaat naast theorie vooral ervaren hoe deze vier archetypen als energie in jouw lichaam voelbaar zijn en werken. Vanuit die ervaring maak je een start met het nemen van de regie hierover.

 

Voor data en praktische informatie zie agenda.